Eigen huisje Tirol

Tirol: een gewilde vakantiebestemming in zowel de zomer als in de winter. In de zomer kunt u er mooie wandelingen maken door de bossen, bloemenweides en groene heuvels. In de winter is Tirol de ideale wintersportbestemming. Dan kunt u er uitstekend skieën, langlaufen of snowboarden. Stelt u zich eens voor dat u een huisje in Tirol zou hebben: uw eigen spulletjes en als u de deur uitloopt kunt u direct de piste op of. Dat zou toch ideaal zijn?

U kunt samen met Overbos Recreatie een eigen huisje in Tirol laten maken. Kies hierbij uit de bestaande chalet-modellen, of laat er zelf een ontwerpen. Wilt u hier advies over? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil advies

Huisje in Zillertal

Bent u op zoek naar een huisje in Oostenrijk, dan is wellicht een huisje in Zillertal iets voor u. Zillertal is een breed zijdal van het Inndal in de Oostenrijkse deelstaat Tirol, dat doorstroomd wordt door de schitterende rivier de Ziller. Een schitterende plek dus voor een eigen huisje in Tirol.

Zillertal staat bekend om haar ‘Zillertal Arena’: het grootste skigebied van Zillertal. Kilometers aan skipistes, voor ieder niveau een geschikte piste en Oostenrijks gezelligheid. Maar ook in de zomer is er genoeg te doen, zoals het hoge touwenparcours, mountainbiken of wandelen.

Interesse in een eigen huisje in Zillertal? Bekijk de chalet modellen

Eigen huis in Oostenrijk

Bent u dus op zoek naar een eigen huisje in Oostenrijk, overweeg dan eens het Tiroolse Zillertal. Bekijk nu onze parken. Is een huisje in Nederland meer iets voor u, bekijk dan nu de verschillende parken waar onze chalets staan!

Contactformulier